Lépjen éttermed az online térbe!

Legyél jobb a konkurenciádnál és érd utol őket velünk! Legyen szó weboldalról, éttermi szoftverről vagy online marketingről, mi segítünk éttermed digitalizálni! Lépj kapcsolatba velünk és kérj ajánlatot még ma!

weboldal készítés
weboldal készítés
weboldal készítés
weboldal készítés
weboldal készítés

Szolgáltatásaink

A szolgáltatásaink tárháza napról napra bővül, ezzel biztosítjuk számodra azt, hogy minden digitális igényedet egy helyen megtudd találni.

weboldal készítés

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Több, mint 5 évnyi szakmai tapasztalattal, szinte bármilyen honlap eltudunk készíteni számodra. Legyen szó WordPress-ről vagy kézileg programozott egyedi weboldalakról.
weboldal készítés

Social méda marketing

Social média marketing

Tudtad, hogy egy jól beállított online hirdetéssel, rengeteg pénzt spórolhatsz? Bízd ezt ránk, és te csak dőlj hátra!
weboldal készítés

Poszt készítés

Poszt készítés

Fárasztó posztokat készíteni? Szöveget és témát kitalálni? Csapatunk leveszi a terhet a válladról! Profi marketing taktikákat használva, egyedi dizájnnal rendelkező posztokat gyártunk számodra!
weboldal készítés

Arculattervezés

Arculattervezés

Friss vállalkozásodnak rendkívül fontos egy arculat, amivel az emberek azonosítani tudják azt. Egy arculatra nem csak a nagyvállalkozások tehetnek szert!
weboldal készítés

Egyedi éttermi szoftver fejlesztése

Blogcikkek írása

Egyedi szoftvert, bővítményt, webapplikációt szeretnél a vállalkozásodnak? Semmi gond! Mi segítünk éttermed automatizálásában!
weboldal készítés

Logó tervezés

Logó tervezés

Egy logó rendkívül fontos! Ezzel a logóval tudják céged azonosítani a vevők. Fontos, hogy modern, egyszerű és letisztult legyen, illetve tükrözze a vállalkozásod! Ezekre mi mind odafigyelünk!
5/5

Referenciák

weboldal készítés

Az antsite egy létező weboldal felújítását kérte, mivel annak kinézete elavult volt. Csapatunk gond nélkül elvégezte a felújítást. Az eredmény: egy jobb és modernebb webshop.

Weboldal készítés ár kalkulátor

A klímahalom klíma- és légtechnikai cég arra kért fel minket, hogy vállalkozásuknak hozzunk létre egy weboldalt. A weboldal legfőbb célja a cég által telepített klímák árának megjelenítése.

weboldal készítés

Az Ászka.hu egy elég érdekes témával keresett fel minket. Az ászka tartást, mint hobbit szerették volna megismertetni az emberekkel egy blog-weboldallal. Ők azóta maguknak csinálják a cikkeket.

Ajánlatkérés

Töltsd ki az űrlapot és csapatunk válaszolni fog!

Szolgáltatás

Support díjak

Negyedéves support

20 000 Ft/3 hónap

Kisebb weboldalaknak, landing weboldalaknak ajánlott

Havi support

10 000 Ft/hónap

Átlagos weboldalaknak ajánlott

Prémium support

Egyedi megállapodás

Nagyobb weboldalak, webshopok

Egyedi igényeidnek teszünk eleget. Lépj kapcsolatba velünk, hogy többet megtudj!

Miért válassz minket?

A szomszéd csávó is összedobja neked egy huszasért, ha égetni szeretnéd a pénzed!

weboldal készítés

Egy vállalkozásnak manapság

kötelező az internetes jelenlét

Egy weboldal készítés manapság egy cég kezdő lépése.

Egy jó weboldal manapság már elengedhetetlen egy vállalkozás számára.

Ahhoz, hogy a vállalkozásod versenyképes legyen és ügyfeleket tudjon szerezni, fontos, hogy a weboldalad profi, mobil- és felhasználóbarát, gyors és szép legyen.

Bízz bennünk és mi egy olyan weboldalt készítünk neked, amelyre büszke lehetsz!

Online marketing, hogy az

ügyfeleid megismerjék a vállalkozásod

Az emberek nagy része a közösségi oldalakhoz nyúl, ha ki szeretne kapcsolódni kicsit.

Éppen emiatt ez egy tökéletes hely, ahol hirdetheted a vállalkozásod. A sok versenytárs miatt azonban, ha nincsenek jól beállítva a hirdetéseid, akkor az összes pénzed a kukába mehet.

Amennyiben szeretnéd a hirdetéseid a profikra bízni, hogy szemmel látható eredmény üsse a markodat, keress fel bizalommal minket!

weboldal készítés
weboldal készítés

Te - mindenek előtt.

Nekünk te vagy az első számú tényező. Ha te boldog és elégedett vagy, mi is!

Éppen emiatt, minden új ügyfelünk kap egy saját, személyreszabott, jelszóval védett vezérlőpultot, ahol nyomonkövetheted a hirdetéseid, posztjaid, weboldalad, stb.

Ennek köszönhetően minden fontos adat, amire szükséged lehet pár kattintásra van tőled.

Ha valamilyen külön widgetre volna szükséged, semmi gond, egy pillanat alatt elhelyezzük a vezérlőpultodon!

Melyik másik ügynökség biztosít neked ilyet? (Megsúgom, egyik sem!🤫)

Az idő, az pénz!

Szűk határidő? Nekünk nem gond! Weboldalad elkészítjük a megbeszélt időpontig, csúszás nélkül!

Mi tudjuk, hogy az idő pénz, éppen ezért segítünk neked spórolni! Ha kell, akár egy hétvége alatt is elkészítjük az oldalad, nekünk nem probléma.

Gyorsan kéne egy árajánlat a honlapodra? Kérjél egyet tőlünk bátran! (Nem harapunk! 🙂)

18 nap

Weboldal készítés ára

Szeretnél egy weboldalt, de nem tudod mennyibe kerül? Ne várj a részletes ajánlatig, ami akár napokig, sőt, hetekig is elhúzódhat. A weboldal készítés ár kalkulátor segítségével csak pár másodpercbe kerül és megtudod az árat. Használd bátran, teljesen ingyenes!

Részletesebben

weboldal készítés

Reszponzív weboldalak

Weboldalaink tökéletesen működnek minden eszközön. Legyen szó okostelefonról, tabletről vagy számítógépről, minden eszközt figyelembe veszünk weboldal készítés közben.
weboldal készítés

Online Marketing

Social média marketinges munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy a végén egy újabb boldog ügyféllel dicsekedhessenek.
weboldal készítés

SEO

A weboldaladon keresőoptimalizálást végzünk, hogy az elsők között legyen vállalkozásod, ha rákeresnek a szolgáltatásodra.
weboldal készítés

Garantált növekedés

Ha nem vagy megelégedve az online marketinges szolgáltatásunkkal, bármikor lemondhatod azt és kárpótlásul egy hónapnyi díjat nem számolunk fel.
weboldal készítés

Egyedi weboldal készítés

Weboldalad dizájnereinkkel együtt tervezzük meg kéréseidet figyelembe véve, hogy az számodra megfeleljen, valamint mindig naprakész és versenyképes legyen.

weboldal készítés

Minőségi posztok

Online marketingeseink és dizájnereink értenek a dolgukhoz, gyönyörű és egyedi posztokat készítenek, amely tökéletesen illik az arculatodhoz.
Első lépés
Az igények felmérése

Amint felvetted velünk a kapcsolatot, mi egy kötetleen beszélgetés keretein belül - akár telefonon, akár online vagy személyesen - felmérjük az igényeidet, hogy megtudjuk milyennek képzelted el az álom weboldaladat, vagy ha nincsen ötleted, mi segítünk inspirációt nyerni.

Második lépés
Tervezés és véglegesítés

A kívánságaidat figyelembe véve készítünk számodra pár tervet, amelyek közül választhatsz. Ezek után mi megvesszük a domained és tárhelyed, majd elkezdünk a tervből közösen egy weboldalt készíteni. A weboldal készítés teljes folyamata alatt szükségünk lesz rád.

Harmadik lépés
Weboldalad elkészülte

A projektet csak akkor zárjuk le, ha te mindent számodra megfelelőnek találsz a weboldaladon. Ezek után minden bejelentkezési adatot átadunk számodra. Természetesen ezek után is szívesen segítünk a weboldal karbantartásában, ha szeretnéd.

Negyedik lépés (erősen ajánlott)
Social média marketing

Egy weboldal elkészítése semmit sem ér, ha nincsen népszerűsítve, ha csak te nézegetheted. Ahhoz, hogy az emberek megismerjenek és, hogy a keresésekben viszonylag elől jelenjen meg, vagy hirdetésben is megjelenjen a vállalkozásod, valamint a közösségi médiákban is az emberek szeme előtt légy komoly háttérmunka kell.

Az online marketing lényege

Ezt a háttérmunkát tudják számodra az online marketing kollégák biztosítani. Bátran rájuk bízhatod, hogy a webfejlesztővel karöltve beállítsák, úgy szerkesszék meg az oldalad, hogy akár az organikus keresésekben is jó eléréseket tudj produkálni. A Facebook hirdetések, pedig jó beállításokkal garantálják azt, hogy leginkább annál jelenjenek meg, akik a vállalkozások célközönségei, így elkerülheted azt, hogy felesleges hirdetési díjakat fizess, mert az földrajzilag, anyagilag, vagy nem a megfelelő korosztálynak jelent meg.

Gyakran ismételt kérdések

Egy weboldal készítés ára rengeteg mindentől függhet. A weboldalak ára átlagosan 150.000-600.000 Ft között mozog. Általában a bonyolultabb, időigényesebb weboldalak többe fognak kerülni, mint az egyszerűbb weboldalak.

Természetesen nem. Az első részletet, az összeg 50%-át, a készítés megkezdésekor kell kifizetni, a hátralévő másik felét akkor kell kifizetni, ha a weboldal számodra megfelelő.

Igen. A domaint és tárhelyet elintézzük mi, hogy neked azzal ne legyen gondod. Természetesen, ha már van létező domained és/vagy tárhelyed, mi szívesen dolgozunk azzal is és nem számoljuk fel az árba.

weboldal készítés

Az antsite egy létező weboldal felújítását kérte, mivel annak kinézete elavult volt. Csapatunk gond nélkül elvégezte a felújítást. Az eredmény: egy jobb és modernebb webshop.

A felújítást úgy kellett ellkezdenünk, hogy közben a webshop működésben maradjon és ne zavarja meg a vásárlókat. Ezt úgy tudtuk megvalósítani, hogy a módosításokat egy vázlatban készítettük el, majd amikor mindennel készen voltunk, a vázlatokat éles weboldalakká alakítottuk.

weboldal készítés
Sütik